SPM Mellkezelés

SPM Digimell – Szép mellek

SPMmellkezeles

Az aktuális divat csábítóbb mint valaha, a Keblek, a Dekoltázs soha nem álltak jobban a középpontban, mint MA. Testhez simuló, vállpánt nélküli toppok, estélyi ruhák, mély kivágás, mindenütt kivillanó bőr.

Lélegzetelállító dekoltázs

A futurisztikus látványú mell-applikátor kényelmes, valamennyi mellméret kezelése lehetséges. Az SPM készülékkel összeköti egy cső, mellyel a készülék hatását a mellekre fejti ki. A kezelés során a vákuum és a nyomás ritmikusan váltakozik, s mindez szabályozható erősséggel és ritmusban. E váltakozó hatású ritmikus nyomás pozitív hatást gyakorol a vér- és nyirokerekre, szövetekre, ami ösztönzőleg hat a bőr és kötőszövet teljes anyagcseréjére. Intenzív masszázs jön létre a vákuum hatására anélkül, hogy nyomást gyakorolnánk a bőrre, s így hihetetlenül kellemes érzetet kelt. A kezelés során a vákuum által oxigénben és tápanyagokban gazdagabb vér áramlik a mellekbe.

A pótlólagos pozitív nyomás pedig gondoskodik az elhasznált vér, nyirok és salakanyagok elszállításáról. Ilyen módon a szövetek közötti folyadék a mellben belülről kifelé tisztul meg, ennek az eredménye pedig az, hogy a pH-érték emelkedik; az enzimek (kollagenáz) ismét aktiválódnak és új kollagént állítanak elő. Azért kereste fel a különböző kozmetikákat, mert gyönyörű melleket szeretne?

Ne adja fel.
Innovatív módszert kínálunk a problémájára, mely kíméletesen teszi vonzóvá kebleit.