Derminológia

A savasodás megszüntetése

derminologia

A SAVASODÁS MEGSZÜNTETÉSÉNEK LEGÚJABB INNOVÍTÍV MÓDSZERE (DERMIO CARE® KÉSZÜLÉKKEL). AZ ÚJ BÁZISKÚRA FESZESÍTI A BŐRT ÉS CSÖKKENTI A CELLULITOT.

Az új, tudományos alapokon nyugvó innovatív kezelési módszer, melyet az orvostudományból vett át a Weyergans High Care AG. Segít a méregtelenítésben és a sav-bázis egyensúly helyreállításában.

Ennek az innovatív kezelési módszernek a célja a szervezetben lévő többlet savmennyiség semlegesítése, a bőr feszesítése és az egészség megóvása.

A dermionológia azt jelenti, hogy az ionokat a bőrön keresztül juttatjuk be a szervezetbe, így a savak és a méreganyagok elektrokémiai úton semlegesítődnek. Az egész szervezet belülről kifelé válik egyre egészségesebbé.

Méregtelenítés és karcsúsítás belülről kifelé

A megfelelő anyagcsere folyamatokhoz a sav-bázis egyensúly megléte elengedhetetlenül szükséges. Amennyiben ez felborul, úgy bekövetkezik az acidózis, az elsavasodás.

A dermionológia azt jelenti, hogy az ionokat kívülről a bőrön keresztül juttatjuk be, így a savak és a méreganyagok elektrokémiai úton semlegesítődnek. Az vendég a kezelés időtartama alatt, ami 30 perc, kényelmesen fekszik az ionsátorban. A dermionológia pozitív mellékhatása a kollagénképződés, ami a feszes kötőszövetekhez szükséges. Ezzel javul a bőr izompumpa funkciója, így a bőr sima és bársonyos lesz.

Dermionológiai kezelés menete

Egy dermionológiai kezelés 30 percet vesz igénybe, ez alatt a vendég fekszik, vagy egy kényelmes fotelben ül. Le kell vetkőzni fehérneműre. A kezelés előtt elektrolit-zselét visznek fel, amely nagyon pozitívan befolyásolja a bőrön keresztül történő ionizálást. Az alsó testet csípőig egy dermio-zsákba bújtatják. Ez egy speciális bevonatú fóliából áll, amely nem engedi, hogy a negatív töltésű ionok elveszítsék töltésűket. A zsák egy csövön keresztül áll összeköttetésben a készülékkel, amely rövid idő alatt felfújja azt és cm3-ként 5 millió anionnal megtölti (normálérték kb. 2.000 anion/cm3) Jótékony hatással lehet az anyagcsere-betegségekre, a reumára, a csontritkulásra és a köszvényre.