Body Wrapping

tekercseles

Body Warapping / Tekercselés

Mi a testtekercselés?

A módszer olyan orvosi fizikai terápiából ered, melyet az ödémák kezelésére alkalmaztak. Évtizedek óta ismert és bizonyított eljárás a korszerű aromaterápiával történő kombinálása, melyhez Weyergans egy különleges aromaterápiás krémet fejlesztett ki. Az eredmény egy szabadalom, mely szabadalmat széles körben alkalmaznak a kozmetika és a Medical Wellness területén.

Mi történik a kezelés alatt?

A Body Wrapping a tekercselés és az aromaterápia kombinációja.
A kezelés célja, hogy serkentse a vérkeringést és a nyirokáramlás.
A kombinált aromaterápia és a kompressziós nyomás serkenti a diffúziót és az ozmózist a szervezetben. A kompressziós nyomás megnyitja a nyirokcsatornákat, így a salakanyagok eltávoznak és a kiválasztó szerveken keresztül a vizelettel távoznak.

Tekercselés:

Ez egy speciális fóliával történik megfelelő erősséggel és irányba. A nyomás, amelyet kívülről a fólia segítségével a szövetekre gyakorolnak, még inkább növeli a már kialakult belső nyomást a sejt közötti térbe. Ennek hatására a nyirokrendszer és érrendszer billentyűcskéi kinyílnak: így e rendszerek készek a folyadék és a benne feloldódott salak és méreganyagok elszállítására vissza a szervezetbe, amit aztán a kiválasztó szervek, vese, máj és az emésztés folyamata feldolgoznak. Az egész művelet mindössze néhány percet vesz igénybe, majd következik az egy órán át tartó fekvés a feszes bandázsban. Ez idő alatt tökéletesen pihenhet, relaxálhat, mialatt egy színtiszta wellness élményben lesz része.Már az első kezelés után is érezni a ruhaméretnyi csökkenést és a kisebb nyomást a lábak területén. Mint kellemes mellékhatás, úgy jelentkezik a bőr simábbá és feszesebbé válása, a jobb vérkeringés. A kezelés után a cipő könnyebben felvehető, s nem egyszer “túl naggyá válik.”